2014. augusztus 27., szerda

Következő részből + bónusz részek



 Drágáim! Először is hoznék egy kis ismertetőt a következő rész tartalmából, ami valószínűleg valamikor délután vagy pedig este fog megjelenni! Másodszor pedig, ha szeretnétek hoznék majd pár bónusz fejezetet, amitől egy kicsit talán tisztábban látjátok majd a történtek miértjét. Hozzászólásba mindenképpen jelezzétek, ha szeretnétek bónusz részeket! Köszönet mindenkinek: K. 


Következő részből: 
"A lány kétségbeesetten igazgatja szép, hosszú szoknyáját, amit mintha rá öntöttek volna. Idegesen próbálja lesimítani róla a ráncokat, de igazából nem a ráncokkal van a gond. A lelke mélyén a lány sejtette, hogy ennél több forog kockán csak még magának sem vallotta be. Meg tudta érteni az apját és azt is, hogy mért tette és mért halt meg az anyja. Azt azonban nem értette, mért volt ellenére a varázslónak a házassága." 
 Olivia kétségbeesetten próbálja nyugtatgatni magát a történtekkel kapcsolatban. Nehezen emészti meg, amit az apja elmondott. Közben megjelenik egy titokzatos személy és alkut ajánl neki. (Ezt a személyt mindenki ismeri.) Vajon ki lesz az és milyen alkut akar megkötni az ifjú hercegnővel, aki még csak pár órája egyesítette a két birodalmat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése